Onze passie:

Financiële vaardigheden onderwijzen aan kinderen

Bij SpaarBuddy zijn we gepassioneerd over het onderwijzen van financiële vaardigheden aan kinderen.

We geloven dat het bewustzijn van geld en hoe het werkt, cruciaal is voor een gezonde financiële toekomst. Dat is waarom we ons richten op het bieden van educatieve en leerzame oplossingen voor kinderen.

Onze product:

Een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met geld

Onze digitale spaarpot is speciaal ontworpen om kinderen op een leuke en visueel aantrekkelijke manier kennis te laten maken met geld.

Kinderen leren op een speelse manier optellen, aftrekkenen de waarde van echt geld in te zien.

Zie je spaargeld groeien en kom steeds dichter bij je spaardoel. Met de SpaarBuddy wordt de financiële opvoeding een waar feestje!

Onze educatieve methoden:

Spaarplannen, zakgeldcontracten en nog veel meer

Naast een digitale spaarpot bevat SpaarBuddy nog veel meer. Methoden zoals spaarplannen, zakgeldcontracten en meer bieden een uitstekende basis voor ieder kind om een master te worden in de financiële wereld.

Onze garantie:

kwaliteit en klanttevredenheid voorop

Uitmuntende kwaliteit en klanttevredenheid, dat is wat SpaarBuddy belangrijk vindt. Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden en daarom luisteren we zorgvuldig naar hun feedback. We gebruiken deze informatie om onze producten en diensten te verbeteren.

Ons uitgangspunt is altijd kindvriendelijk en we streven ernaar om onze producten en diensten zo toegankelijk mogelijk te maken voor kinderen. We zijn trots op de kwaliteit die we leveren en zetten ons in om deze te waarborgen door constant te blijven verbeteren en innoveren.